Een domeinnaam, bijvoorbeeld: mijnbedrijf.nl, geeft je een eigen adres op het internet en is de basis voor het in gebruik nemen van een website en e-mail.

Door het registreren van een domeinnaam verkrijg je het alleenrecht om de domeinnaam voor een bepaalde periode (minimaal een jaar) te gebruiken. De eigenaar van de domeinnaam ben jij of je bedrijf, Oesja verzorgt het beheer.

Oesja kan alle beschikbare domeinnamen voor je registreren.

Domeinnaam registratie

Een domeinnaam met een populaire domeinnaamextensie (bijvoorbeeld .nl of .com) bestel je door contact op te nemen.

Domeinnaam verhuizing

Mogelijk ben je al in het bezit van een of meerdere domeinnamen. In dat geval kun je deze domeina(a)m(en) zonder extra kosten laten verhuizen naar Oesja. Je betaalt uitsluitend de registratiekosten.

Domeinnaam koppeling

Als een domeinnaam al geregistreerd of verlengd is en je niet nogmaals registratiekosten wilt betalen, is het mogelijk om de DNS-gegevens (nameservers) te wijzigen. Hierdoor wordt de domeinnaam aan je website hostingpakket bij Oesja gekoppeld maar niet van provider verhuisd.

Als je voor deze mogelijkheid kiest, geef dit dan door bij de bestelling van een hostingpakket. Oesja zal je vervolgens voorzien van de nieuwe DNS-gegevens.


Een domeinnaam registreren of verhuizen? Neem contact op!