Als je al over een website beschikt maar gebruik wilt maken van de voordelen van een door Oesja aangeboden content management systeem (CMS), kan ik (delen van) van je bestaande website binnen je nieuwe website opnemen. Hierbij kun je denken aan bestaande informatie, functionaliteit en/of vormgeving.

Op deze manier bespaar je tijd doordat je de pagina’s niet opnieuw hoeft te (laten) schrijven, gaat er geen functionaliteit verloren en bespaar je de kosten voor het laten ontwerpen van een nieuwe lay-out.

Omdat het migreren van (delen van) een website naar een nieuw systeem een ideaal moment is om de website verder te laten ontwikkelen en/of optimaliseren, valt website migratie vaak samen met website ontwikkeling en website optimalisatie.

Domeinnaam migratie

Is je bedrijf van naam veranderd?

Heb je een betere domeinnaam voor je website weten te bemachtigen?

De website zal in dat geval moeten worden gemigreerd naar een andere domeinnaam. Ook dit type migratie (niet te verwarren met domeinnaam verhuizing) kan Oesja voor je realiseren.

Hosting migratie

Staat je website nu op een Amerikaanse webserver maar heeft de website vooral Europese bezoekers?

Betaal je teveel voor website hosting?

Het verhuizen van een website en domeina(a)m(en) naar Oesja zorgt ervoor dat je website voor een redelijke prijs op een webserver in Nederland wordt geplaatst. Hierdoor kan een verhuizing, afhankelijk van de locatie(s) van je doelgroep(en), naast een eventuele kostenbesparing aanzienlijke verbeteringen in de snelheid van de website tot gevolg hebben.

Lees meer over website hosting bij Oesja.

Migratieplan

Migratie vereist een degelijke voorbereiding en zorgvuldige uitvoering.

Oesja zorgt voor een degelijke voorbereiding en een zorgvuldige uitvoering door middel van een migratieplan. Dit migratieplan bevat een inventarisatie van alle te verhuizen componenten (websitefuncties, website adressen, domeinnamen, etc.), de te hanteren werkwijze en de daarbij behorende tijdsplanning.


Ook behoefte aan een migratie? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of prijsopgave.