Zowel de inhoud als het achterliggende systeem van een website verdient de nodige aandacht. Websites met verouderde inhoud geven namelijk een onjuist beeld en niet geactualiseerde websitesystemen brengen beveiligingsrisico’s met zicht mee.

Inhoud onderhoud

Eigen beheer
Door middel van een zeer gebruikersvriendelijk content management systeem (CMS) geeft Oesja volledige controle over de inhoud en indeling van de website.

Omdat inhoud  makkelijk kan worden aangemaakt en bewerkt zul je merken dat je meer betrokken, kritische en pro-actieve houding krijgt over de informatie op de website.

De online informatie is, in tegenstelling tot een website zonder CMS, niet statisch maar dynamisch!

Ondersteuning
Gedurende het eerste jaar biedt Oesja tot maximaal 1 uur per maand gratis ondersteuning bij eigen beheer per e-mail of telefoon. Daarnaast levert Oesja desgewenst handleidingen over het beheer van de website en gebruik van e-mail e.d.

Beheer uitbesteden
Uiteraard is het mogelijk om het plaatsen en bijwerken van inhoud op de website aan Oesja uit te besteden. Oesja plaatst dan de door jouw aangeleverde teksten en afbeeldingen op de website.

Door het beheer van de website aan Oesja uit te besteden houdt je tijd over en ben je verzekerd van een up-to-date website!

Systeemonderhoud

De door Oesja ontwikkelde websites zijn gemaakt met behulp open-source software. Open-source software heeft onder andere als voordeel dat de aanschaf gratis is en dat er geen licentiekosten zijn verbonden aan het gebruik ervan. Ander belangrijk voordeel is dat er beroep kan worden gedaan op een grote gemeenschap van betrokken mede-ontwikkelaars en gebruikers. Problemen worden snel gesignaleerd en opgelost. Er worden dus regelmatig verbeteringen uitgebracht.

Indien deze verbeteringen, zogenaamde “patches”, door de gemeenschap als kritiek worden beschouwd doordat er bepaalde veiligheidsrisico’s zijn ontdekt, is het van belang dat het websitesysteem zo snel mogelijk wordt bijgewerkt. Naast de kritieke verbeteringen worden er ook regelmatig nieuwe functies aan het systeem en de onderliggende modules toegevoegd. Om hier gebruik van te kunnen maken dient het systeem ook te worden bijgewerkt.


Ook een bijgewerkte en zo veilig mogelijke website? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of prijsopgave.