Kennis over de doelgroep en doelen van je bedrijf vormt de basis voor een succesvol website ontwikkelingsproces. Oesja wilt begrijpen wat je bedrijf doet en wie je klanten zijn. Hiervoor ga ik met je in gesprek en denk ik met je mee.

Oesja kan de ideeën vervolgens uitwerken tot een concept en gaat over tot actie: ik vertaal het concept naar de vereiste functionaliteit en passende vormgeving.

Samen wordt de juiste en meest succesvolle gebruikerservaring gecreëerd.

Drupal of Wordpress

Websites levert Oesja bij voorkeur op met het websitesysteem Drupal of Wordpress.

Door mijn brede ervaring en expertise kunnen websites compleet op maat worden ontwikkeld. Standaard functie van de websites die Oesja oplevert is het gemakkelijk aan kunnen maken en bewerken van pagina’s. Tekst kan worden opgemaakt en afbeeldingen tussen de tekst geplaatst met behulp van een tekstbewerker binnen de website. Voorbeelden van andere functionaliteiten zijn een contactformulier, nieuwsberichten, portfolio, webshop en/of een nieuwsbriefmodule.

Een website wordt door Oesja standaard geleverd met een jaar lang gratis:

  • registratie van een .nl of .com domeinnaam ter waarde van €15;
  • gebruik van een website hostingpakket ter waarde van €50;
  • 1 uur per maand ondersteuning bij het bewerken van pagina’s en dergelijke.

Doorontwikkelingen zijn gemakkelijk en snel te realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos. De website kan dus meegroeien met je bedrijf!

Vormgeving

Een goede website werkt niet alleen probleemloos achter de schermen maar is gebruikersvriendelijk en heeft een uitstraling die past bij het onderwerp de website en de identiteit van je bedrijf.

De in opdracht van of door Oesja ontworpen ontwerpen worden na vaststelling van de definitieve versie vertaald naar een lay-out/template voor het websitesysteem. Uiteraard kan ik tijdens een ontwikkelingstraject ook samenwerken met een vormgever naar keuze.

Alle lay-outs worden standaard geoptimaliseerd voor de populaire browsers en zoekmachines. Kleine aanpassingen en verbeteringen aan een template zijn gemakkelijk en snel door Oesja door te voeren. Voorbeelden van lay-outs die ik heb gecreëerd kun je vinden op het overzicht van projecten.

Een actieve en onderhouden website

Nadat je nieuwe website in gebruik is genomen, is het van belang dat de inhoud en het systeem van de website wordt onderhouden. Dit kunt je gemakkelijk zelf uitvoeren of aan Oesja uitbesteden. Lees meer over inhoud- en systeemonderhoud.


Wil je meer informatie over het laten ontwikkelen van een nieuwe website? Neem contact met mij op.