De meeste website bezoekers besluiten binnen 3 seconden om te blijven of niet. De inhoud, vormgeving, snelheid, veiligheid en gebruikersvriendelijkheid zijn voor deze keuze doorslaggevend.

Oesja zorgt door middel van de onderstaande diensten voor dat de doelgroep op de website terechtkomt en tot actie overgaat!

Inhoud optimalisatie

Het draait allemaal om de inhoud!” is een veel gehoorde uitspraak. Ik sluit me hierbij aan.

Naast potentiële klanten maken ook bestaande klanten deel uit van de bezoekers op de website. Deze personen zullen de website echter snel verlaten (en waarschijnlijk niet meer terugkomen) als de teksten op de website ontoegankelijk geschreven zijn. Overdreven lange teksten, herhalingen, vaktermen zonder uitleg, verouderde en niet relevante inhoud zijn hier voorbeelden van.

Wordt de inhoud van je website binnen je organisatie wel voldoende kritisch en vanuit een ander oogpunt bekeken?

Oesja kan je op de goede weg helpen en houden. Een weg die zal leiden tot betere posities in zoekresultaten en hogere bezoekerstevredenheid. Tevreden bezoekers zullen eerder geneigd zijn om tot een bepaalde actie over te gaan. Denk hierbij aan het opnemen van contact. Op deze manier laat je de website voor je werken.

Lay-out optimalisatie

Gebruikersvriendelijkheid speelt ook bij een website een grote rol. Is de meest belangrijke inhoud gemakkelijk te vinden? Wat is de invloed van de kleurstelling? Allemaal aspecten die leiden tot een bepaalde gebruikerservaring.

Een website moet volgens Oesja naast gebruikersvriendelijk ook toegankelijk zijn. De door Oesja ontwikkelde lay-outs ondersteunen daarom een groot aantal browsers. Oesja stopt niet bij de laatste versie van Firefox en heeft als standaard dat een website probleemloos in alle populaire browsers (IE10 en verder, Firefox, Safari en Google Chrome) moet functioneren.

Is je website toe aan een opknapbeurt? Oesja brengt weer kwaliteit aan.

Zoekmachine optimalisatie

Een hoge plek in de resultaten van de voor je bedrijf relevante zoektermen op zoekmachines als Google, Bing en Yahoo! kan de website een groot aantal bezoekers opleveren. De concurrentie is echter groot.

Wil je dat je website bij populaire zoekacties een rol van betekenis heeft, dan zal je website op een bepaalde manier moeten zijn ingericht. Het zo optimaal mogelijk inrichten van je website vraagt de nodige expertise. Expertise die ik door kennis en ervaring bezit.

Het resultaat van mijn inspanningen is dat de bezoekersaantallen van je website toenemen en de kwaliteit van de bezoekers hoger komt te liggen.


Door de website door Oesja te laten optimaliseren wordt de kwaliteit van de website vergroot. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.